La renovada Oficina de Turisme de Blanes obre les portes


Divendres s’ha tornat a posar en marxa l’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya, després que durant els darrers mesos s’hi han estat fent diverses obres de reforma. Per celebrar la seva reobertura i de pas visitar les noves instal·lacions, aquesta tarda s’ha donat la benvinguda a tothom qui l’ha visitada amb productes gastronòmics de Blanes: una copa de cava Laviret acompanyat de carboneres, uns bombons de xocolata de la centenària Pastisseria Orench.

Al llarg de la tarda han visitat la instal·lació remodelada l’alcalde i la regidora de Promoció de la Ciutat en funcions, Josep Marigó i Lara Torres respectivament, així com d’altres regidors i regidores de l’actual i el futur Ajuntament de Blanes. També s’hi ha acostat el president del Gremi d’Hostaleria, Enric Portas, així com el president de la Confraria de Pescadors, Eusebi Esgleas, entre d’altres.

Obres de remodelació amb un cost de 32.065 €

La remodelació ha comptat amb un pressupost d’execució de 32.065 euros, un import que s’ha finançat amb la taxa turística que percep el municipi. L’espai ha mantingut l’antiga estructura fent un nou tancament per poder guanyar més espai, s’ha climatitzat la nova superfície ampliada, i s’ha aprofitat per introduir serveis per adaptar-se als nous temps.

L’objectiu ha estat que tant els visitants que s’hi adrecen per rebre informació com els seus treballadors guanyin en espai i comoditat a l’hora que, per afegit, la imatge turística de Blanes també sigui més atractiva. Els mobles de l’Oficina de Turisme han estat dissenyats i realitzats per les Brigades Municipals de l’Ajuntament, que s’han encarregat igualment de la seva instal·lació.

L’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya funciona de dilluns a diumenge amb horari partit: als matins de 9’30 a 14 h i a les tardes de 16 a 19 h. Durant l’estiu, aquesta funció la complementa l’Oficina dels Pins, situada en el cor de la zona turística, a la Plaça dels Càmpings.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s