Les guarderies de Blanes incorporen una aplicació per a mòbils


Diarigirona/ Una de les principals inquietuds que tenen els pares i mares quan deixen llurs fills als centres educatius és tenir la tranquil·litat que estan sans i estalvis, estar en contacte permanent amb els responsables que en tenen cura. Per cobrir aquesta necessitat i fomentar una nova via de comunicació amb els pares mitjançant l’ús de les noves tecnologies, a partir d’aquest proper mes de juny endegarà el nou servei del Wappa Babies a les escoles bressol municipals de Blanes, que seran pioneres arreu de Catalunya en la posada en la posada en marxa d’aquesta nova aplicació per a la comunicació amb les famílies.

El Wappa Babies és una eina per a dispositius mòbils destinada a la gestió i comunicació entre l’escola i els pares. L’aplicatiu permet als centres escolars enviar als pares el report diari de l’activitat dels nens i nenes, així com consultar circulars informatives, menjador, sortides i activitats que s’organitzen.

Les notificacions arribaran als pares i mares des de qualsevol smartphone on visualitzaran tota aquesta informació relativa als seus fills i filles, i a més podran donar indicacions a les educadores sobre aspectes relatius a la recollida de l’infant, al·lèrgies que puguin patir, canvis en la dieta, etc. Durant els mesos de juny i juliol es posarà en marxa com a prova pilot a tots els alumnes de P1 de Blanes i les seves famílies -uns 115 infants- i està previst que es posi en funcionament per a tots els alumnes dels centres al setembre, coincidint amb el curs escolar 2015-2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s