La coalició ICV-EUiA de Blanes presenta el document de Balanç de la legislatura 2011-2015


Amb més de 100 mocions presentades, la gestió d’ICV-EUiA des de l’oposició és la mes valorada per la ciutadania blanenca.

Dimarts 31 de març, en una roda de premsa els regidors del Grup Municipal ICV-EUiA de Blanes han presentat els seu document de Balanç de la legislatura 2011-2015. En la mateixa han estat presents els tres regidors que conformen el grup, Joan Salmerón, Paco Martínez, Víctor Català i la regidora Amparo Ardanuy.

El portaveu, Joan Salmerón, ha explicat l’objectiu del document, en forma de revista que en les seves 16 pàgines i amb una tirada de 15.000 exemplars, mostra de forma clara les principals iniciatives en las que ha treballat la coalició des de l’oposició a l’Ajuntament de Blanes. Entre elles destaquen les mes de 100 mocions presentades de les que més de 80 han estat aprovades.

Salmerón ha destacat que “la majoria d’iniciatives han estat de caràcter social, encara que sovint han estat menystingudes per l’equip de govern i altres grups, qualificant-les d’il·lusòries quant en realitat reflecteixen allò que demana la ciutadania, la realitat social”.

En la mateixa línia, el regidor Víctor Catalan ha remarcat que “les mocions, així com les propostes del nostre programa per la propera legislatura, recullen aquells temes més punyents, com el dret a l’habitatge o temes d’urbanisme que cerquen millorar la vida de les persones”.

Per la seva banda, la regidora Amparo Ardanuy ha posat especial èmfasi en l’interès de la coalició en matèries com la sanitat o la igualtat, qualificant “de manca d’interès real per part de l’equip de govern en aquests temes”. Tal com ha manifestat, el regidor Paco Martínez, “s’ha fet una feina considerable, procurant sempre escoltar a tota la gent interessada en qualsevol tema, tractant de transmetre allò que preocupa a la gent en el seu dia a dia”.

Malgrat la feina feta i les propostes aprovades, Salmerón ha lamentat que “per aconseguir que les propostes es facin realitat, cal voluntat política, compromís i fer de la frase participació ciutadana una eina real d’intercanvi de propostes i solucions entre la gent i les institucions, cosa que en les dues darreres legislatures no s’ha produït”.

La feina feta per aquest grup municipal, queda també referendada per una recent enquesta realitzada per un mitja digital, Diarideblanes, en la que un 65,10 % dels enquestats opinen que és el que ha fet la millor oposició.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s