Engega el “Maig obrer i anticapitalista”


Diverses entitats i ciutadans a títol individual de l’àrea del Maresme i la Selva marítima creen un mes d’activitats dedicades a la classe treballadora.

El proper dissabte 11 d’abril engega el cicle d’activitats “Maig obrer i anticapitalista” amb l’habitual taller de pensament crític a l’Ateneu Popular “Sa Fera Ferotge” de Blanes (c/ Mas Enlaire, 3), aquesta vegada dedicat al concepte de treball. La resta d’activitats, que també se celebraran a l’Ateneu, inclouen una taula rodona el 18 d’abril amb portaveus de diversos sindicats sobre “Crisi del capitalisme i Drets Laborals”, i una xerrada a càrrec del “Seminari d’Economia Crítica Taifa”, el dia 25 d’abril.

A més a més, la comissió unitària “Maig Obrer”, que va néixer expressament per a la creació d’aquest cicle, convoca una mobilització ciutadana el dia 1 de maig sota el lema “Per un maig obrer i anticapitalista: juntem-nos!”. L’Ateneu Popular “Sa Fera Ferotge” prosseguirà amb les activitats, com ara la Taula Rodona “Alliberament nacional, anarquisme i lluita de classes”, que comptarà amb representants d’organitzacions de tot el territori, el dissabte 2 de maig. La cloenda del cicle se celebrarà el dia 9 de maig al mateix Ateneu amb una jornada festiva amb actuacions musicals i sopar popular.

Amb aquest cicle d’activitats, la comissió “Maig obrer” pretén reivindicar la consciència i l’orgull de la classe treballadora, així com també fer visible per al conjunt de la població la unió de l’anticapitalisme a la zona del Maresme i la Selva marítima, tot reivindicant el paper de la vila de Blanes com a referent i punt de trobada.

Podeu trobar més informació sobre els actes programats al blog de l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge (saferaferotge.blogspot.com) o en la pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Maig-Obrer-i-Anticapitalista-Blanes/431530390362587

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s