Recuperació dels búnquers de Blanes


Per tenir més informació  http://laguerracivilablanes.blogspot.com

L’abril de 2014 es va dur a terme la 1a jornada de recuperació de la memòria històrica, recuperant dos nius de metralladora, el traçat d’una trinxera i iniciant les tasques per accedir a un dels nius de metralladora del penya-segat. També vam comptar amb la xerrada sobre la Guerra Civil a Blanes, d’en Pep Bota, de qui malauradament us hem d’informar que va morir el passat mes febrer, i a qui li agraïm profundament la seva col·laboració.

Actualment estan preparant les 2es jornades, que tenen com objectiu repassar les tasques de neteja del túnel entre els dos nius de metralladora, i obrir la 2a sortida al 3r niu de metralladora, obrir i accedir al búnquer de la penya, i iniciar l’estudi del 2n conjunt de nius de metralladora i antiaeris ubicats davant del CAP 2, La Plantera, un gran conjunt amb dues plantes, i rampes i escales al seu interior.

La 2a jornada es farà el dissabte 11 d’abril, de 10 a 18h, tambe comptara amb la presentació del llibre El Soldat de Pandora, sobre la vida de Sebastià Piera, a càrrec de Míguel Diaz.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s