Homenatge a l’àvia centenària Dolors Massachs Casamitjana


Dolors Massachs i CasamitjaL’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Fina Surina, i la regidora d’Acció Social, Susana Ramajo, han encapçalat l’homenatge que s’ha fet a la veïna de Blanes Dolors Massachs i Casamitjana, en motiu d’haver complert els 100 anys d’edat. L’acte va tenir lloc el matí d’ahir diumenge, 1 de març, coincidint justament amb el mateix dia en què l’àvia complia el seu aniversari centenari.

Josep Marigó va lliurar a la homenatjada una placa commemorativa de reconeixement en representació de l’Ajuntament de Blanes, així com diversos llibres i un centre de flors. Per la seva banda, Fina Surina li va fer entrega de la Medalla Centenària del Departament de Benestar i Família de la Generalitat. Abans, Fina Surina va llegir a Dolors Massachs un missatge de felicitació en nom del govern català.

La Medalla Centenària de la Generalitat és una distinció feta d’argent per commemorar el centenari que du gravat el nom i l’any de naixement. Dolors Massachs també va ser obsequiada amb sengles regals que li van ser lliurats per l’Associació de Prejubilats de Pensionistes de la Casa del Mar i l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes. Tot això, a banda dels regals i felicitacions que també li van fer extensives altres persones.

Dolors Massachs i Casamitjana va néixer a Amer, tot i que la major part de la seva vida l’ha desenvolupat a Anglès. De fet, tan sols fa 10 anys que es va traslladar fins a Blanes perquè la seva filla resideix aquí des de fa 45 anys. Actualment viu amb la seva filla, Joana Gamell i Massachs, així com amb el seu gendre, Antonio Martínez Martínez. A banda de la seva filla, la Dolors també té un net, Antoni Martínez.

Perruquera de professió durant molts anys, Dolors Massachs i Casamitjana sempre ha estat molt aficionada a la lectura, tot i que darrerament es cansa molt i l’únic entreteniment que té és mirar la televisió. Ella i la seva família viuen al barri de Mont-Ferrant. Ahir diumenge va ser festa grossa a casa la Dolors Massachs, que va rebre al llarg de tota el dia la visita de nombrosos familiars, amics i veïns. Tots ells van voler compartir aquesta celebració tan assenyalada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s