L’Institut Serrallarga de Blanes prohibeix les reunions d’estudiants


L’assemblea d’estudiants Sageta de Foc denuncia aquest fet amb un comunicat públic i crida els estudiants a desobeir la prohibició.

L’assemblea d’estudiants blanencs Sageta de foc ha publicat un comunicat(https://estudiantsblanes.wordpress.com/2015/02/12/comunicat-contra-la-prohibicio-de-realitzar-assemblees-al-serrallarga/) on es denuncia que la direcció de l’institut Serrallarga ha prohibit les assemblees d’estudiants. Aquesta decisió es produeix després que l’assemblea d’estudiants organitzés una reunió per tal de participar en les jornades de mobilització convocades els propers 25 i 26 de febrer en contra de la EU2015 i el 3+2, polítiques educatives que segons els membres de Sageta de Foc tenen com a objectiu la mercantilització i el desmantellament de l’educació pública.

La decisió de vetar el dret a reunió dels alumnes ha sigut comunicada als estudiants per ordre expressa de la direcció del centre. Concretament se’ls ha informat que dins l’institut “no es pot dur a terme cap mena d’activitat política”. Segons els membres de la Sageta de Foc, “les nostres companyes han sigut tractades de manera despòtica, no entenem perquè la direcció del Serrallarga vulnera els drets dels alumnes que estan recollits al Decret de Convivència i Drets i Deures de la CAC.”

L’assemblea d’estudiants assegura que continuarà treballant per organitzar aquestes jornades reivindicatives i convoca a tots els alumnes de l’INS Serrallarga a desobeir la prohibició de direcció i a mobilitzar-se.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s