IV Concurs de Disfresses a la Feina


L’Ajuntament de Blanes, a través dels departaments de Cultura i Festes i Promoció de la Ciutat, ha convocat un any més la que ja serà quarta edició del Concurs de Disfresses a la Feina. El Concurs de Disfresses a la Feina s’organitza amb l’objectiu de fomentar la participació dels establiments comercials de Blanes en aquest esdeveniment festiu. En aquest sentit, poden participar-hi totes les botigues, establiments, locals i comerços de Blanes.

El jurat del concurs visitarà els establiments i comerços inscrits el dissabte 14 de febrer –quan comencen els actes del Carnaval a Blanes- per triar els tres premis que s’atorguen: 300 € per al primer; 200 € per al segon i 100 € per al tercer premi. Quan el jurat visiti els locals i establiments haurà de valorar tres aspectes, atorgant una puntuació que pot sumar, com a màxim, 35 punts.

Una de les qüestions que puntua més –amb un màxim de 15 punts- és l’ambientació general que s’hagi fet al local o establiment, ja que s’ha de valorar si és l’adequada a la disfressa escollida. Els altres dos aspectes que s’han de jutjar són d’una banda la originalitat del tema que s’ha triat, i de l’altre la originalitat en el disseny de la disfressa: es valoren els materials i teixits emprats, la confecció, etc. Cadascuna d’aquestes dues darreres qüestions poden tenir un màxim de 10 punts.

La decisió del jurat es farà pública el dimecres 18 de febrer, coincidint amb la proclamació del veredicte i entrega de premis del Concurs de Carrosses i Comparses de la Rua de Carnaval de Blanes que també es farà llavors. Els dos lliuraments tindran lloc al vespre, durant la festa de l’Enterrament de la Sardina.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s