Nou període d’inscripcions dels cursos de català per a adults


Coincidint amb l’inici d’un nou any, l’Oficina de Català de Blanes ha posat en marxa un nou període d’inscripcions per assistir als cursos que començaran el proper mes de febrer, inclosos en el període del curs acadèmic 2014-2015. El nou període cobrirà els mesos de febrer a juny i inclou una nova oferta de cursos breus i específics.

L’oferta consta de 12 cursos de tots els nivells, amb exàmens oficials a l’aula: des dels cursos d’acollida lingüística fins al nivell superior. Durant els propers mesos també s’oferiran tallers de llengua de 6 hores de durada cadascun per treballar aspectes concrets de gramàtica i d’ortografia. Es tracta de qüestions com ara la puntuació, l’accentuació i la dièresi, els pronoms febles, etc.

En total, hi ha cinc nivells amb els quals es poden obtenir els certificats oficials: A2, B1, B2, C1 i C2. Val a dir que els certificats oficials que s’expedeixen en el nivell d’acollida lingüística són vàlids per als informes d’integració social i d’arrelament social.

L’informe d’estrangeria d’integració social per a la renovació i/o modificació de la residència temporal serveix per acreditar l’esforç d’integració de la persona estrangera en el procés de renovació de la seva autorització de residència temporal. Per això, està dirigit als estrangers empadronats en un municipi de Catalunya que vulguin renovar la seva autorització de residència temporal i que no compleixin algun dels requisits previstos per a la renovació de l’autorització.

Per la seva banda, l’informe d’estrangeria d’arrelament social serveix per acreditar la integració social en el procés d’obtenció d’una autorització de residència temporal per arrelament social. En aquest sentit, està adreçat a les persones estrangeres empadronades en un municipi de Catalunya que volen tramitar una autorització de residència temporal per arrelament social.

Les inscripcions hi ha temps per formalitzar-les fins al 13 de febrer, i es poden fer als matins, de dilluns a divendres de 9’30 a 14 h, així com a les tardes de 17 a 18 h, de dilluns a dijous. Cal anar a la Casa de la Cultura, on hi ha l’Oficina de Català, situada al Carrer Jaume Arcelos número 7. Més informació: www.cpnl.cat/blanes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s