L’esquerra independentista de Blanes celebra una assemblea oberta per discutir les bases d’una candidatura de ruptura per a les properes eleccions al parlament


El passat diumenge 25 de gener els nuclis locals de la CUP i Arran de Blanes van organitzar una assemblea oberta a la que van participar-hi una trentena de persones, moltes d’elles membres dels diferents moviments socials de la vila així com també a títol individual.

Aquesta va ser una de les múltiples assemblees obertes que s’estan celebrant aquests dies per tot el territori emmarcada en la campanya “Per la ruptura”. La proposta, que es va presentar el passat 10 de gener al casino l’Aliança de Poblenou, a Barcelona, pretén bastir una candidatura independentista i anticapitalista per a les properes eleccions autonòmiques del 27 de setembre.

En la trobada d’aquest diumenge es van discutir els deu punts del marc polític d’aquesta candidatura i el full de ruta cap a la independència, documents publicats de manera oberta a la web de la campanya, tot recollint les aportacions fetes pels participants. Els assistents van acordar celebrar una segona assemblea oberta d’aquí a un parell de mesos per seguir debatent i construint aquesta alternativa amb tots els col•lectius i persones que a títol individual que vulguin participar-hi.

Informació addicional: http://www.perlaruptura.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s