L’Esquerra independentista de Blanes convoca a un debat sobre les eleccions al Parlament


L'assemblea se celebrarà en el marc de la campanya «Per la ruptura»

El proper diumenge 25 de gener, les assemblees blanenques de la CUP i Arran han convocat la ciutadania a una assemblea oberta que tindrà lloc al Casal la Cooperativa a les 11 del matí. Aquesta assemblea està oberta a la ciutadania, a les entitats i als moviments socials del poble.

L’acte es convoca després que el passat 10 de gener va tenir lloc, al casino l’Aliança del Poblenou de Barcelona, la presentació de la proposta política ‘’Per la Ruptura’’, per tal de bastir una candidatura independentista i anticapitalista de cares a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. En el marc d’aquesta proposta, les organitzacions participants han posat en marxa tot un seguit d’Assemblees Obertes per tot el territori.

En aquest acte s’informarà dels passos seguits fins ara en el procés de confecció d’aquesta alternativa política i s’obrirà el debat per recollir propostes de la ciutadania. Segons Clara Castrillo “aquest és el primer pas per construir, amb la participació de la ciutadania i des del territori, una alternativa política de ruptura real que ens permeti encarar el camí cap a la independència amb una perspectiva inequívoca de canvi social’’.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s