Celebració del Caga Tió


Enguany ha estat la dotzena edició consecutiva en què Acció Cultural Es Viver s’ha encarregat d’organitzar tant aquesta celebració com la festa de benvinguda del passat 13 de desembre. De fet, aquest és un dels esdeveniments que des que es va posar en marxa l’entitat blanenca es va fer d’un bon principi, comptant aviat amb la complicitat de molts pares i mares que han fet seguir la tradició a llurs fills.

A banda dels protagonistes de la festa, els infants de diverses edats, els pares i mares, familiars i acompanyants també han aprofitat per immortalitzar la intervenció de la canalla amb Es Tió amb màquines de fotografiar, amb el telèfon mòbil o inclús en algun vídeo. Són imatges que s’hauran repetit de nou aquest vespre a moltes cases.

La principal novetat d’aquest Nadal ha estat que Es Tió ha estrenat nova ubicació, al Carrer Muralla, davant del Casal La Cooperativa. Allí s’hi ha estat durant 12 dies perquè la canalla anés a portar-li menjar perquè s’engreixés de cara a aquesta nit. Ara, tots els aliments que no s’ha cruspit, Acció Cultural Es Viver els durà a Càritas Interparroquial de Blanes.

En la organització d’aquesta festa l’entitat ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. D’altra banda, en motiu de la festa de benvinguda, també es va comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Blanes –que va escortar la cercavila que va sortir des de la Plaça Onze de Setembre, a Mas Enlaire- i la Colla Gegantera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s