Trasllad provisional de la oficina de Turisme


S’ha posat en marxa la nova ubicació que, provisionalment, allotjarà l’Oficina de Turisme de Blanes mentre durin les obres de millora que s’han començat a fer a la seva seu principal de la Plaça de Catalunya. L’Oficina de Turisme provisional està situada al Carrer Ample número 11, al local en planta baixa on antigament hi havia hagut el Portal Jove.

Projecte de remodelació per millorar l’acollida al visitant

La remodelació projectada mantindrà l’estructura que hi havia fins ara, farà un tancament per poder guanyar en espai, es climatitzarà la nova superfície guanyada, i s’aprofitarà per introduir serveis que s’adaptin als nous temps, fent-la per tant més competitiva. El termini d’execució previst perquè s’enllesteixin les obres és d’un mes i mig, de manera que s’espera que tombant les festes de Nadal ja sigui possible posar en marxa l’Oficina de Turisme de nou en el seu emplaçament habitual.

El lloc on es troba situada l’Oficina de Turisme, a la Plaça de Catalunya, és un dels principals punts de confluència del municipi, ja que hi coincideixen les principals vies d’accés a Blanes. Un altre factor a tenir en compte és que hi conflueixen les parades de les línies de transport públic urbà i interurbà, així com els busos especials per anar fins els Jardins Botànics i l’accés al pàrking soterrat. Per tant, es tracta d’un emplaçament estratègic per a l’Oficina de Turisme de Blanes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s