NO a la Violència Masclista a Blanes


El passat diumenge 21 de novembre ,va tenir lloc davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes una concentració convocada en motiu del Dia Internacional Contra la Violència Masclista que s’escau demà dimarts, 25 de novembre. L’acte estava convocat per la Plataforma de Dones de Blanes amb el suport de l’Ajuntament, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), l’Associació de Dones Emprenedores, l’Associació Musical Amateur (AMA) i el grup de Teatre del Morralla, el Casal Jove de Blanes.

Unes 150 persones van participar en la concentració per proclamar i fer explícit el seu rebuig envers la violència masclista. Abans que tingués lloc, homes i dones van contribuir a omplir un llençol del simbòlic color violeta on es van anar penjant els noms de les dones que han estat víctimes de la violència, presos amb un crespó negre.

La presidenta de la Plataforma de Dones de Blanes, Aurora Mérida, va donar la benvinguda a tothom i va agrair la nombrosa presència de públic que es congregava al passeig de Dintre formant un gran cercle. També va recordar que, a data del 23 de novembre, han estat mortes a Catalunya 13 dones, unes xifres que cada any es recorden en aquest acte i que, malauradament, sembla que no tinguin aturador.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s