“Mirades de l’Ànima”, una mostra fotogràfica protagonitzada pels usuaris de l’associació “Kedem?”


La sala municipal García-Tornel del carrer Ample acull l’exposició Mirades de l’Ànima, que es podrà visitar fins el proper diumenge 9 de novembre. Organitzada per l’associació Kedem?, es tracta d’una mostra que feia temps que tenien in mente que fos realitat, i que reuneix una selecció de l’extens material fotogràfic amb què compten des que es va posar en marxa.

L’Associació Kedem? es va crear l’agost de l’any 2010 impulsada per Maria José González i Manou Mesas, que compten amb el recolzament d’un gran nombre de col·laboradors i col·laboradores. L’entitat va sorgir de la pròpia experiència que van tenir treballant com a voluntaris per una altra associació i varen poder detectar que la gent adulta amb discapacitats psíquiques no tenien activitats de lleure per a ells sols i havien de participar en les que es feien per a nens i nenes molt més petits.

Amb l’objectiu de treballar per cobrir aquestes necessitats dels adults, doncs, van decidir posar en marxa Kedem?, formulada amb un interrogant per donar encara més força a la seva proposta, com un repte que plantegen als seus usuaris i a ells mateixos. Al llarg de la setmana, a partir de les sis de la tarda, així com els dissabtes al matí, organitzen diverses activitats fixes a banda de les de caràcter extraordinari com ha estat, en aquest cas, l’exposició fotogràfica.

Per poder mantenir-se econòmicament, organitzen jornades benèfiques amb el suport d’altres entitats del municipi, i també participen amb una taula informativa en els principals esdeveniments festius de Blanes, com per exemple en motiu de Sant Jordi o properament a la Fira de Sant Tomàs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s