2.500 voluntaris de català a la 14a edició del Voluntariat per la Llengua


S’ha obert el termini d’inscripcions per poder participar a una nova edició d’aquesta experiència que a Blanes ja compta amb uns exitosos antecedents. Es tracta de la Campanya de Voluntariat per la Llengua, que ha arribat a la 14a edició consecutiva, i que tindrà obertes les inscripcions fins al 17 de novembre, a l’Oficina de Català emplaçada a la Casa de la Cultura.

Aquesta nova edició anirà del 19 de novembre al 8 de febrer i inclourà 10 sessions de conversa amb un aprenent de català, d’una hora de duració cadascuna de les sessions. Aquest és l’objectiu que persegueix l’experiència: posar en contacte una persona que està aprenent català amb una altra de catalanoparlant perquè puguin practicar la llengua en un ambient distès: passejant, en un bar, assistint a un espectacle, etc

La campanya, d’arrel ciutadana, va començar el març de 2004, ara fa 10 anys, i al llarg de totes les edicions sempre ha comptat amb molt bons resultats al municipi selvatà. D’aquesta manera, fins ara ja hi ha hagut més de 2.500 blanencs i blanenques que han participat en alguna edició, fins i tot repetint en posteriors convocatòries que s’han fet. Això significa que, durant 10 anys, hi ha hagut una mitjana d’entre 150 i 300 persones cada any en què s’ha posat en marxa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s