82 participants a la Pedalada Popular de la Setmana de la Mobilitat


La Pedalada Popular 2014 que es va fer ahir diumenge en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, va comptar amb un total de 82 participants. Organitzada pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes, els ciclistes van fer una ruta amb bicicleta pel nucli urbà de la vila així com pels camins dels afores, després que el seu punt de sortida i arribada va ser el Passeig de Mar.

El recorregut el van fer escortats per la Policia Local de Blanes per major seguretat de tots els participants. La pedalada va reunir gent de totes les edats, entre ells famílies que van fer la sortida amb la canalla inclosa, ja fos amb un seient adossat al darrere o amb la seva pròpia bicicleta. Un any més, es tractava d’animar a la ciutadania a fer ús de la bicicleta com a mitjà de transport enlloc dels vehicles motoritzats. No tan sols pels beneficis mediambientals que significa, sinó també pels avantatges que té la seva utilització per a la salut.

Un cop van ser de tornada, i com a cloenda de la Pedalada Popular 2014, es va donar a conèixer a tots els participants diverses dades de la sortida en bicicleta que s’havia fet relacionades amb l’objectiu que mena la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Així, es va informar que van ser 82 ciclistes els qui van pedalar per un aire més net; que amb aquesta acció es van evitar enviar a l’atmosfera 492 grams d’emissions de NO (monòxid de nitrogen); i que també es van evitar 41 grams d’emissions de PM10, partícules contaminants de menys de 10 micres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s