Més de 5.450 alumnes començaran el curs escolar 2014-2015 a Blanes


El proper curs escolar 2014-2015 assistiran als diferents centres públics i concertats de Blanes més de 5.450 alumnes, i la major part dels quals ho farà en educació infantil i primària. Més concretament, hi ha un total de 3.737 nois i noies matriculats en algun dels 9 centres d’educació infantil i primària. Per la seva banda, 1.648 alumnes estan matriculats en educació secundària a través dels tres instituts públics i a les dues escoles concertades d’ensenyament secundari.

A aquest nombre d’alumnes cal afegir encara tots aquells que han demanat plaça durant les vacances escolars a l’Oficina Municipal d’Escolarització, és a dir, de juny a setembre, un cop que ja havia finalitzar la matriculació regular ordinària. Segons les darreres xifres de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Blanes, fins aquest passat dilluns 8 de setembre s’havien rebut 48 sol·licituds en educació infantil i primària, i d’altres 29 sol·licituds per matricular-se en educació secundària.

L’adjudicació de les places als respectius centres escolars està previst que es faci aquesta setmana, a través de la Comissió de Matriculació. D’aquesta manera, tots els alumnes que han tramès la corresponent sol·licitud, podran començar el nou curs dilluns vinent, 15 de setembre, juntament amb la resta d’alumnes que ja van matricular-se abans de l’estiu.

Si sumem les sol·licituds presentades fins ara al total nombre d’alumnes ja matriculats abans de l’estiu, les xifres totals són de 3.785 escolars en educació infantil i primària i de 1.677 en educació secundària. Per això, un cop sumats els dos nivells d’ensenyament, el nombre total és de 5.462 alumnes.

El centre d’ensenyament primari públic on hi ha més alumnes matriculats és l’Escola Pinya de Rosa, amb un total de 622 nenes i nenes, seguit per l’Escola Quatre Vents amb 494. Pel que fa als centres de primària concertats, el Col·legi Santa Maria compta amb 507 alumnes i el Col·legi Cor de Maria amb 490. Per contra, el centre que registra el menor nombre d’escolars és l’Escola Carles Faust, amb un total de 115.

En ensenyament secundari públic, l’Institut Sa Palomera és el que allotjarà el major nombre d’alumnes, amb un total de 488, seguit per l’Institut S’Agulla amb 372 nois i noies i l’Institut Serrallarga amb 368 estudiants. Respecte als centres concertats, hi haurà 215 alumnes al Col·legi Santa Maria i 205 estudiants al Col·legi Cor de Maria.

Així doncs, el curs escolar 2014-2015 començarà a Blanes dilluns vinent sense cap incidència. Tots els centres educatius estaran en disposició d’acollir els alumnes previstos en la data d’inici, amb una xifra total d’alumnes similar a la registrada en l’anterior curs escolar, quan van iniciar els respectius nivells d’aprenentatge un total de 5.449 alumnes.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s