Lliurament de premis 20è Concurs Focs i Festes de Blanes


L’exposició s’allotja a la Casa Saladrigas,i es podrà visitar fins el 20 de setembre. L’horari és de dimarts a dissabte de 10 a 13 h. i de dijous a dissabte de 17 a 20 h.

Casa Saladrigas va allotjar ahir al vespre l’acte de lliurament de premis del 20è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes que un any més ha organitzat el departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, l’AFIC. El concurs compta amb dues seccions: Focs d’Artifici i Activitats de Festa Major.

El jurat format per Pep Anton Vieta (membre de la Comissió Tècnica del Jurat del Concurs de Focs d’Artifici), Jaume Escalé (soci de l’AFIC) i Lluís Datsira (membre del cos de Jurats de la Federació Catalana de Fotografia) es va reunir diumenge passat per examinar els treballs presentats en les dues categories. Després de deliberar, el jurat va triar el guanyador i els dos finalistes de cadascuna de les seccions de Focs i Festes.

En la categoria de Festes el Primer Premi ha estat per Joan Membrives i els finalistes per a Xavier Xaubet i Eduard Mendoza; i en la categoria de Focs d’Artifici el Primer Premi ha estat per a Juan Antonio Díaz i els finalistes per a Juan Laguna i Alfred Farré.

En totes dues categories el primer premi està dotat amb 150 €, mentre que els dos treballs finalistes compten amb 75 € cadascun d’ells. Enguany, el concurs ha comptat amb la participació de 28 fotògrafs, que han presentat 102 treballs, ja que les bases recullen que se’n poden presentar un màxim de 3 per cada secció. D’aquest total, les fotografies més nombroses corresponien a l’apartat de Focs amb 67 treballs, mentre que en la categoria d’activitats de la Festa Major n’hi ha hagut 35.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s