Una nit de festa amb èxits musicals dels anys 70, 80 i 90


Un dels actes més destacats del programa nocturn de la Festa Major d’aquest passat dissabte va ser la segona edició de La Videofesta V.2 de Ràdio Blanes.

Els conductors del programa radiofònic, Pepe Sánchez i Toni Linares, es van encarregar d’amenitzar la vetllada des d’un quart de dotze de la nit. Ho van fer a base d’èxits dels anys 70, 80 i 90, així com alguns temes d’actualitat que també agraden als nombrosos seguidors amb què compten des de fa molts anys.

Per recordar la música que sonava més durant aquella època es va fer un complet recorregut pels èxits musicals que van deixar empremta en la memòria col·lectiva, a través d’un altre dels mitjans més típics de llavors: els vídeo-clips. Els vídeos es van anar projectant al llarg de la festa en una pantalla de grans dimensions que dominava l’escenari.

Completava l’escenografia una altra pantalla més petita, però carregada de contingut. I és que al llarg de tota la festa, el públic assistent es va poder familiaritzar amb els rostres dels col·laboradors i col·laboradores que actualment contribueixen en el dia a dia de Ràdio Blanes. Això va ser possible a través d’un powerpoint a base de fotografies, on també hi figuraven tant el nom del programa que protagonitzen com el dia i hora en què s’emet.

Públic de totes les edats, majoritàriament format per aquells qui ja van vibrar fa uns quants anys amb els èxits musicals que es van sentir dissabte, no van perdre’ls l’ocasió de reviure aquelles sensacions, en un esdeveniment que va comptar amb una gran assistència de públic: més de 3.000 persones.

Un dels moments culminats de La Vídeofesta V.2 del dissabte va ser quan el públic va il·luminar tot el recinte de la Plaça dels Dies Feiners amb bengales mentre sonava la cançó El Himno de la alegría, de Miguel Ríos. També va ser molt especial quan va sonar un tema que igualment es pot qualificar d’himne per a molts, el Boig per tu de Sau, que es va projectar a la gran pantalla amb la lletra de la cançó sobre-impresa perquè tothom pogués corejar la lletra.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s