El mal temps obliga a suspendre l’Aplec de l’Amor


L’Ajuntament de Blanes ha suspès els actes que estava previst celebrar aquest dilluns al vespre en motiu de l’Aplec de l’Amor, la darrera activitat que havia de tancar el programa de la Festa Major d’aquest 2014. La decisió s’ha pres a causa de les condicions meteorològiques. Després que des de fa dies les previsions anunciaven tempestes en aquesta zona del territori, a primera hora d’aquesta tarda s’han complert amb una intensa pluja que ha caigut al municipi.

El principal ingredient de la celebració havia de ser l’espectacle de música vocal Junts que havia d’oferir a partir de les 10 de la nit el grup DeuDeVeu, guanyador del concurs de TV3 Oh Happy Day. L’Ajuntament de Blanes s’ha posat en contacte amb la companyia per mirar de trobar una altra data al calendari i emplaçar-la llavors.

Inicialment, la idea seria que l’espectacle formés part del programa d’activitats de la Festa Major Petita de Blanes que se celebra durant la segona quinzena d’agost per festejar els copatrons del municipi, Sant Bonós i Sant Maximià. La intenció de l’Ajuntament de Blanes també seria que el concert s’emplacés on originàriament estava previst, a Cala Bona, ja que serà de franc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s