Arriben els infants sahrauís que passaran l’estiu a Blanes


Enguany passaran l’estiu en aquest municipi 6 infants sahrauís -4 noies i 2 nois-, que van arribar a Catalunya a finals de juny i marxaran de tornada a finals d’agost. Tots sis estaran acollits a les llars de 5 famílies de Blanes i tenen entre 11 i 12 anys. Cinc d’ells ja han vingut anteriorment a la població, mentre que un d’ells ho ha fet enguany per primera vegada.

Els sis nois i noies són l’Aali, d’11 anys (qui ha vingut per primera vegada); Hamudi, d’11 anys (3er any d’estada); Hannan, d’11 anys (4rt any d’estada); Mantajualha, de 11 anys (2on any d’estada); Mechuara, de 12 anys (5è any d’estada); i Sakina, d’11 anys (4rt any d’estada).

Durant la seva estada a Blanes, a banda de tenir l’oportunitat de gaudir d’unes vacances en un entorn molt diferent al què estan acostumats, els nois i noies passaran una revisió mèdica. Això és possible perquè disposen d’una tarja sanitària individual que els garanteix l’atenció adequada arreu de l’Estat espanyol durant la seva estada. L’atenció mèdica es coordina a través de la Delegació del Front Polisari, així com de l’Oficina de Cooperació Internacional del Departament de Sanitat d ela Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s