El barri de la plantera comptarà amb un nou mercat setmanal


Mercat setmanal ambulant els dissabtes al matí

L’Ajuntament de Blanes, la junta de l’Associació de Veïns i diversos comerciants de La Plantera ja fa alguns mesos que treballen conjuntament amb l’objectiu de dinamitzar econòmica i socialment el veïnat.
Per contribuir a aconseguir-ho, s’han apuntat diverses accions. Una d’elles és un mercat setmanal ambulant que es posarà en marxa a partir de la setmana vinent, el 5 de juliol.

L’activitat es farà els dissabtes, amb un horari de funcionament que anirà des de les 7 del matí (quan començarà el seu muntatge) fins a les 15 h. S’ha dissenyat perquè tingui un total de 38 parades, havent definit prèviament quin tipus de productes es poden vendre a cadascuna d’elles. Per atorgar-les es va convocar un concurs públic al qual s’hi van presentar 62 responsables de parades.

Després de fer un sorteig per destriar aquelles parades on hi havia més sol·licituds que places a cobrir, el mercat es posarà en marxa finalment amb un total de 30 parades. Més endavant, en cas que es consideri convenient, es podrien ampliar el nombre de parades, ja que hi ha suficient espai per cobrir.

El mercat s’instal·larà en el tram central de l’Avinguda Catalunya, tot i que no es farà a banda i banda, sinó que anirà alternant el costat on s’hi van posant. Hi haurà parades de roba i tèxtils, calçats, drogueria/perfumeria, bijuteria i productes audiovisuals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s