El 44è Concurs Internacional de Focs d’Artifici inclou poder ser membre del Jurat Popular


Una de les principals novetats que inclourà enguany la 44a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava serà que recuperarà la tradició que una part del jurat estigui format pel públic en general. D’aquesta manera, el veredicte l’emetrà una votació que provindrà dels 8 membres de la Comissió Tècnica (els seus vots tenen una major preponderància per sobre dels altres a través d’una fórmula matemàtica), i dels 40 membres del Jurat Popular, dels quals 12 s’escolliran entre totes aquelles persones que tinguin ganes de ser-ho per iniciativa pròpia.

Inscripcions per ser membre del Jurat Popular

D’aquesta manera, enguany el Jurat Popular estarà format per diverses persones designades pels membres de la Comissió Tècnica, així com per representants de les forces polítiques municipals. La novetat serà que hi haurà 12 persones que també formaran part del jurat que es triaran prèvia inscripció en convocatòria oberta a través del web de l’Ajuntament: http://www.blanes.cat/docweb/44focsjurat.

En cas que no es tingui accés a Internet, també es podrà inscriure presencialment a la seu del Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, ubicat a Casa Saladrigas, al Cerrer Roig i Raventós número 2 (a tocar del Passeig de la Mestrança i del Carrer Esperança). Sigui quin sigui el mitjà que es triï, caldrà omplir un full d’inscripció on tan sols cal incloure les dades de contacte, així com l’edat de l’aspirant a jurat.

El termini per inscriure’s s’esgotarà el 3 de juliol, i posteriorment s’efectuarà un sorteig per destriar les 12 persones que passaran a formar part del Jurat Popular. Els únics requisits que cal complir per inscriure’s és ser major d’edat i el compromís de complir les mateixes condicions que la resta de membres del Jurat Popular, com per exemple que han de presenciar tots quatre espectacles pirotècnics i valorar-los en funció de diversos paràmetres dels quals se’ls informarà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s