Setmana del Medi Ambient a Blanes


Aquest dilluns es va iniciar la Setmana del Medi Ambient, una campanya que s’allargarà fins divendres, i que s’ha organitzat coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient del proper dijous, 5 de juny. Aquest matí s’ha instal·lat un punt informatiu a la Plaça d’Espanya on tothom que s’hi ha acostat ha pogut tenir una mostra del material de reutilització que hi ha a la Deixalleria Municipal, ja que el principal objectiu de la campanya és promoure l’ús d’aquest equipament i, en especial, el seu Servei de Reutilització de Material.

Es tracta de joguines, llibres, mobles, bicicletes i altres tipus de material prèviament seleccionat pels operaris de la deixalleria, que el deixen en un magatzem i que es dóna de franc perquè es pugui tornar a utilitzar. El servei funciona dues tardes a la setmana de 16’30 a 17’30 h: els dimecres és obert per als ciutadans derivats des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes i els dijous per a la resta d’usuaris.

Un altre servei que hi haurà durant aquests dies al punt informatiu és el de recollida de piles i oli de cuina usat. Igualment, s’ha repartit un tríptic amb informatiu del Servei de Reutilització de Materials, així com de la pròpia Deixalleria Municipal.

Coincidint amb els dos darrers dies d’aquesta setmana, dijous i divendres, el punt informatiu es reforçarà amb la instal·lació d’una Deixalleria Mòbil. L’objectiu és que, tots els ciutadans i ciutadanes que encara no han tingut ocasió de visitar la Deixalleria Municipal, puguin tenir un coneixement directe sobre com funcionen aquest tipus d’instal·lacions sense desplaçar-s’hi.

Aquests dos darrers dies de la setmana mediambiental el punt informatiu es traslladarà al Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample, i ampliarà l’horari a la tarda. També es repartiran gratuïtament les conegudes bosses tripack per fer la recollida domèstica selectiva; cubells reixats; 1.200 paquets de bosses compostable per dipositar-hi la FORM; compost natural; així com material informatiu i divulgatiu.

La campanya de la Setmana Mediambiental està organitzada pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva, la Deixalleria Municipal i l’empresa de neteja Nora.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s