Es reobren els cinemes de Blanes amb un seguit de novetats


Vilaweb.cat/El dijous 10 d’abril, l’empresa OCINE va reobrir el complex cinematogràfic de Blanes, que el Grup Lauren va tancar el 16 de gener. 10 sales, amb un total de 1.910 butaques, que tornen a acostar el cinema als milers i milers d’espectadors potencials, de les comarques de la Selva i l’Alt Maresme, retornant a Blanes la seva indiscutible i indiscutida capitalitat cinematogràfica.

Novetats i avenços tecnològics

Serà abans de l’estiu que els Ocine Blanes ha de tenir totalment digitalitzades les 10 sales, amb —segons la pròpia empresa— les darreres innovacions tecnològiques i els millors projectors digitals del moment. Es plantegen equipar les sales amb projectors digitals làser d’última generació, com pocs cines ara mateix hi ha al nostre país que en disposin. Asseguren que aquesta tecnologia làser, aplicada a la projecció digital en cinema, ofereix una lluminositat i una claredat d’imatge úniques. I que els projectors aniran equipats amb la tecnologia HFR de 48 fotogrames per segon i Alta Definició, i si més no, dos seran projectors 4K.

Fins a tres sales comptaran amb 3D Dolby i totes deu diposara de pantalles de Gran Format (és a dir, ocuparan tota la paret del fons, de bat a bat i del terra al sostre), cosa que permetrà la màxima espectacularitat de la imatge i la immersió de l’espectador en la pel·lícula.

També hi ha previst incorporar-hi butaques VIP d’última generació, amb un espai més ampli, doble braç i reposacaps.

Cinemes OCINE és una empresa internacional, de capital totalment familiar i català, especialitzada en l´exhibició cinematogràfica des de l´any 1943. Presents a València, Tarragona, Vila-seca, El Vendrell, Roquetes, Granollers, Sant Celoni, Girona, Platja d’Aro, Beziers, Sant Sebastià, Irún, Anglet, Tudela, Valladolid i, ara, a Blanes, malden per oferir a l´espectador un servei integral d´oci i entreteniment amb els últims avanços tecnològics en exhibició cinematogràfica. Seran ja 16 complexos de multisales amb un parc de 26.410 butaques i 144 pantalles, amb què miren d’oferir la programació cinematogràfica més nova i garantir la comoditat de l´espectador. Concreten el seu objectiu empresarial en un creixement continuat i sostingut basat en la innovació constant. Innovació en tots els àmbits: tecnològic, equipament i servei (..) adaptant-se sempre als nous temps i exigències de l´espectador, incorporant nous serveis com la venda multicanal, programes de fidelització, equipaments de sales en gradería, passant per les últimes tecnologies en so i projecció amb l´aparició del cinema Digital i 3D.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s