Sota Palau canta en el marc de l’exposició Els nous blanencs


El proper dissabte 8 de març té lloc un concert multiculti en diferents llengües a càrrec del Cor de Cambra Sota Palau de Blanes. Aquest acte és una activitat complementària a l’exposició “Els nous blanencs. joves i immigració”. Es tracta d’un projecte fotogràfic i de la publicació d’un llibre que estudïa el fenomen migratori a Blanes i que ha realitzat l’historiador Aitor Roger. Finalitzat el concert es farà una visita guiada per l’exposició, que es clausura l’endemà, diumenge 9 de març.

 

Sota Palau, que agafa el nom de la seva antiga sala d’assaig, sota el Palau dels Vescomtes de Cabrera a Blanes, es va presentar a la seva vila el 18 de maig de 1997. En aquell primer concert va interpretar un repertori amb cançons en 8 idiomes diferents (ara ja en són 20), reflex de la seva varietat estilística. Format actualment per 19 veus, compta amb un repertori de més de 190 cançons -una de les quals l’estrenarà en aquest acte-, que van des del segle XII fins a obres contemporànies incloent-hi dues obres escrites expressament per a ells.

Actualment porta realitzades quasi 200 actuacions, de les que destaquen el Festival Internacional de Música de Cantonigròs el 2001 i les actuacions a L’Advent Coral de Praga el 2005, entre les quasi 40 ciutats visitades.

El gener de 2002 van presentar un CD amb 20 cançons amb el titol de “Sota Palau a Palau”.

Des dels seus inicis el cor està dirigit per en Josep Maria Guinart i Vilaret.

 

 

Lloc: Casa Saladrigas – Carrer Roig i Raventós, 2 – Blanes

Data: Dissbte, 8 de març

Hora: 19

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s