Presentació del III Carnaval de la Costa Brava Sud


Programa Carnaval Costa Brava sud

Els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa han presentat avui el III Carnaval de la Costa Brava Sud que tindrà lloc a les tres poblacions del 28 de febrer al 15 de març. L’acte ha tingut lloc justament a la platja de Sa Palomera de Blanes.

L’acte l’han encapçalat els alcaldes de Blanes i Lloret, i l’alcaldessa de Tossa: Josep Marigó, Romà Codina i Gisela Saladich, respectivament. Per la seva banda, els regidors i regidores de Festes dels tres Ajuntaments s’han encarregat de presentar les característiques més destacades del cicle festiu. Es tracta de Lara Torres, de Blanes; Idoia Saracíbar i Ester Olivé de Lloret de Mar, i Ignasi Sallés de Tossa de Mar.

El Carnaval de la Costa Brava Sud és un projecte que es va posar en marxa l’any 2012 com una iniciativa per promocionar conjuntament els actes de carnaval dels tres municipis. En aquest sentit, una de les principals novetats de la tercera edició d’aquest 2014 és que s’ha triplicat i unificat la difusió dels actes que es faran durant aquest cicle festiu.

 

Primer concurs Instagram Carnaval Costa Brava Sud

 

També serà novetat aquest any la convocatòria de la primera edició del Concurs d’Instagram del Carnaval de la Costa Brava Sud, que té com a temàtica els actes d’aquest cicle festiu i, en especial, les rues que es faran als tres municipis. Cada fotografia haurà de dur l’etiqueta/hastag #carnavalcostabravasud + l’etiqueta de la població on s’ha realitzat la fotografia, és a dir: #Blanes, #Lloret i #Tossademar.

 

Els usuaris, a part de tenir perfil d’Instagram, han de fer-se fan de la pàgina de Facebook del Carnaval de la Costa Brava Sud https://www.facebook.com/CostaBravaSud. Pot participar en el concurs qualsevol persona física major de 18 anys, i les fotografies es podran penjar amb l’etiqueta corresponent de l’1 al 16 de març.

 

El jurat valorarà principalment la qualitat i originalitat de les imatges que es presentin a concurs, i hi haurà 5 categories de premis:

 

1- Premi a la millor fotografia de les Rues #carnavalcostabravasud

2- Premi a la millor fotografia de la Rua de #Lloret

3- Premi a la millor fotografia de la Rua de #Blanes

4- Premi a la millor fotografia de la Rua de #Tossademar

5- Premi a la millor fotografia del “Sambodrom” de Tossa de Mar

#SambodromTossa

 

 

Les Rues de Carnaval, l’acte més destacat a cada població

 

En la línia de les dues anteriors edicions, s’ha incidit especialment en coordinar les rues de carrosses i comparses perquè els habitants de tots tres municipis puguin gaudir-les.

 

Això és perquè es vol aprofitar el potencial que tenen Blanes, Lloret i Tossa unides perquè, a través del cicle festiu del Carnaval, es pugui donar a conèixer el magnífic entorn de la Costa Brava Sud i, per afegit, els seus atractius d’allotjament, comerç, cultura i restauració que ofereixen les tres viles.

 

D’aquesta manera, a Lloret de Mar la rua es farà el dissabte 1 de març a les quatre de la tarda i el diumenge 2 de març a les dotze del migdia; Blanes la farà el diumenge 2 de març a les cinc de la tarda i Tossa de Mar el dissabte 15 de març a les cinc de la tarda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s