Un noi de Lloret es el guanyador del nou grafit per decorar la Biblioteca Jove de Blanes


grafiti

Diari Girona

DiariGirona/Àlex Gómez, de 22 anys i veí de Lloret de Mar, ha estat el guanyador del concurs organitzat per l’Ajuntament de Blanes per decorar amb un grafit una de les parets de la nova sala de la Biblioteca Jove.

Els candidats van presentar les seves propostes al desembre i els joves d’entre 15 i 23 anys van poder votar la que consideraven millor. La temàtica havia de tenir relació amb els joves i la lectura. Així, la proposta de Gómez va guanyar i aquests dies ja ha avançat en l’obra sobre una paret de 6 metres de llarg per 2,75 d’alçada.

El jove artista fa vuit anys que es dedica al món dels grafits i, després d’estudiar fins a l’ESO, va perfeccionar la seva tècnica a l’Escola de Dibuix de Barcelona durant 4 anys, on va finalitzar el cicle l’any passat. Preguntat per la titulació i la seva importància, respon que “vaig anar a estudiar per aprendre, perquè m’interessava agafar base i perfeccionar la meva tècnica, no per tenir un títol”. Actualment fa feines relacionades amb els grafits en comerços i locals. L’obra es donarà a conèixer el 24 de gener, coincidint amb la inauguració de la Biblioteca Jove.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s