Festa de Nadal Solidària al Casal Jove Morralla


El Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat per aquest proper divendres 20 de desembre una Festa de Nadal amb finalitats solidàries. Es tracta de col·laborar amb la Campanya de Reis de Creu Roja Joventut, que enguany es presenta sota el lema Cap Infant Fora de Joc. Per aquest motiu, per participar a la festa caldrà donar com entrada una joguina nova, o bé un donatiu de 3 euros per contribuir-hi.

 

La Festa de Nadal començarà a les 6 de la tarda i culminarà a partir de les 11 de la nit amb un concert del grup Raggastunning, una formació explosiva que reformula els grans hits de l’estiu i les sintonies televisives més populars amb sons llatins, tropicals, funkoides i disco. El grup ofereix una actuació en directe molt ballable, pensada per animar la festa, i la seva participació serà possible gràcies a la col·laboració d’Èxits Managements, una de les promotores musicals amb més renom del panorama català.

 

Entre les diferents activitats que s’han organitzat, destaquen tres novetats: el I Concurs d’Elaboració de Truites de Patates, el I Campionat de Menjar “Hot Dogs” i el I Concurs/Exhibició de Just Dance, un joc de Wii. Aquesta darrer concurs s’organitza conjuntament amb l’entitat ACAB, els Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes.

 

Al llarg de la festa també hi haurà jocs, sortejos, així com diverses sorpreses i regals entre els participants. Tampoc no hi faltarà un element típic d’aquestes festes: el sorteig d’una panera que inclou productes aportats per diverses empreses col·laboradores: La Onda Skate Shop, FerSay Blanes, Electroacústica Pere Viñas, Victor So, Scs Massens i Crossfit 77. Els números per participar al sorteig de la panera es donaran amb cada consumició que es faci.

 

Durant aquests darrers mesos el Morralla, Espai Creatiu de Blanes ha allotjat destacades activitats festives coincidint amb el cap de setmana. El 22 de novembre es va organitzar l’espectacle de rap L’amor no és l’hòstia, de l’Associació Brainstorming de Girona, organitzat pel SIAD de Blanes amb el suport de l’Ajuntament, en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

 

A finals de novembre el Casal Jove també va acollir una sessió molt especial sota el títol Cabaret Circ que va incloure les actuacions de malabars, acrobàcies, equilibristes i clowns, entre d’altres. Per últim, divendres passat hi es va fer una jornada protagonitzada per l’entitat “Blanda Skate” que va servir per festejar la posada en marxa d’una mini rampa per practicar aquest esport que s’ha habilitat al Morralla. Així, es van combinar exhibicions sobre la rampa amb concerts a càrrec dels grups Benzine, La Revuelta i Loco Live.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s