Mapfre realitza a Blanes revisions gratüites a vehicles


MAPFRE realitza revisions gratuïtes als vehicles de Blanes a través de la campanya ‘Cuidem el teu vehicle’, destinada a fomentar una actitud de seguretat entre els conductors catalans, així com de responsabilitat i compromís amb el medi ambient, a través d’un adequat manteniment del vehicle. Està previst que en total es realitzin al voltant de 60 revisions a Blanes.

La campanya consta d’una revisió pre ITV d’uns 20 minuts de mitjana, que té lloc a la carpa instal·lada per MAPFRE a cada localitat, en la que es realitza una revisió dels elements de seguretat passiva, els llums, els pneumàtics, la reparació de les llunes, els gasos, les avaries electròniques i l’airbag, entre altres aspectes. A més, l’usuari rep un informe detallat de l’estat de tots els elements revisats del seu vehicle.

La campanya ‘Cuidem el teu vehicle’ que MAPFRE va posar en marxa el passat 25 de juny a Cornellà, ja ha realitzat més de 1.380 revisions de vehicles a Catalunya, i seguirà el seu recorregut per altres municipis catalans. La iniciativa es realitza amb la col·laboració de les més de 350 oficines que composen la xarxa comercial del Grup a Catalunya.

Per conèixer el calendari de municipis i sol·licitar el servei, qualsevol persona, sigui o no assegurada, pot consultar el site http://www.mapfrerevisatucoche.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s