Votacions per triar el graffiti que decorarà la Biblioteca Jove de Blanes


El vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes allotjarà fins el 20 de desembre els treballs que s’han presentat al Concurs de Graffitis convocat a principis de novembre. L’objectiu és seleccionar l’obra que decorarà una de les parets de la nova sala d’aquest equipament cultural, la Biblioteca Jove. El nou servei estarà ubicat a l’espai que fins fa uns mesos allotjava les dependències de Turisme.

 

La idea d’endegar el concurs de graffitis va sorgir amb un doble objectiu. Per un costat, per promoure i impulsar la creativitat dels joves artistes i, per l’altre, per atraure el públic jove perquè utilitzin aquest nou equipament pensat expressament per a ells. Finalment, la convocatòria ha comptat amb la participació de dos originals: un està signat amb el pseudònim de Odye, i l’altre amb el nom de The Chispis.

 

Tots dos treballs estan exposats perquè els joves que tinguin entre 15 i 23 anys puguin votar el que considerin millor, amb l’únic requisit de presentar el seu DNI a la Biblioteca. El concurs es va dirigir a joves artistes que tinguin entre 15 i 23 anys, que havien de presentar una proposta de graffiti que tingués com a temàtica la relació entre els joves i la lectura. La superfície que haurà de decorar el disseny guanyador és una paret de 6 metres de llarg per 2’75 metres d’alçada

 

Les votacions es tancaran el 20 de desembre a les 20’30 h i el seu resultat es donarà a conèixer just l’endemà dissabte, 21 de desembre, a través de les webs de l’Ajuntament de Blanes i de la Biblioteca Comarcal. El guanyador o guanyadora del concurs serà qui s’encarregarà de fer realitat la seva creació sobre la paret de la Biblioteca Jove i se li lliuraran 250 € com a premi.

 

Un cop s’hagi pintat el graffiti, la inauguració d’aquest nou servei cultural està previst que es faci a mitjans de gener de 2014.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s