El camp de futbol de la nova ciutat esportiva es farà l’any vinent


PuntDiari/La Ciutat Esportiva de Blanes tindrà finalment camp de futbol. Almenys un dels dos previstos en el projecte inicial, el gran. I es farà l’any vinent. L’Ajuntament de Blanes, molt endeutat, no té recursos per poder assumir l’obra. No pot demanar crèdit. Per tant, el consistori no tindrà capacitat per assumir les obres. “Com que no hi podem fer front per inversió, ho hem de fer a través d’un sistema imaginatiu”, va avançar l’alcalde, Josep Marigó.

Una de les opcions que tenen més força és que es construeixi a través d’una concessió d’obra pública. És a dir, un privat s’encarregaria d’assumir les obres a canvi que cada any l’Ajuntament li pagui un cànon. Marigó ho va comparar amb el rènting dels cotxes o la forma com s’ha finançat l’eix transversal.

Per aquest concepte, es reservarà una partida de 100.000 euros en el pressupost de l’any vinent. Una quantitat que es podria complementar amb ajudes d’altres administracions o aportacions de la federació. “L’objectiu és que amb mitjans propis i alguna ajuda puguem fer un camp i el Club Deportiu Blanes s’hi pugui traslladar”, va explicar Marigó. El Blanes juga ara al camp de futbol dels Pins, que està en força mal estat. “Invertir en el camp dels Pins és malgastar els diners, perquè està en molt mal estat”, va admetre l’alcalde. Fa gairebé vint anys que s’hi va posar la gespa artificial. Blanes té dos camps més: Ca la Guidó i Can Borell. Segons fonts municipals, aquests dos equipaments estan en molt més bon estat de conservació que el dels Pins. I la gespa artificial s’hi ha posat fa poc. És per això que el segon camp de la Ciutat Esportiva no corre tanta pressa de fer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s