CiU de Blanes vol definir el passeig afectat per les obres del Club de Vela


DiariGirona/El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Blanes ha denunciat que la llicència d’obres al Club de Vela s’ha atorgat “sense que s’hagi definit com s’urbanitzarà el dret a superfície que té l’Ajuntament sobre la coberta dels edificis del Club de Vela, és a dir, com quedarà el passeig de Mestrança després de les obres”, han assegurat en un comunicat. A més, denuncien “la improvisació i la falta de previsió de l’equip de govern de l’Ajuntament, governat pel PSC”.

La federació nacionalista es fa, a més, unes preguntes: “Quin pressupost destinarà el Club Vela a l’obra d’urbanització del Passeig? Com l’han calculat si no hi ha projecte? Com l’urbanitzaran?”. En aquest sentit, afirmen que “l’únic que sabem és que les màquines excavadores ja s’han endut per davant els bancs de pedra, el roserar, el parc infantil, alguns pins històrics i la jardineria de l’entorn”.

Des de CiU, es vol mantenir “l’esperit de l’obra original de l’arquitecte de jardins Guillermo Narbehaus”, “l’autor del projecte d’enjardinament del Passeig de la Mestrança de Blanes, des del Centre Catòlic fins a la font de la Mare de Déu del Carme”, asseguren.

A més, consideren que el projecte “té un sentit i una armonia que no volem que destrueixi l’obra del Club de Vela. Per això demanem expressament que es reposi íntegrament el passeig en la seva originalitat, i que no es facin invents de duro, com els que hem vist dibuixats en alguns anomenats “pre-projectes””. Pel regidor de CiU Quim Torrecillas el “passeig de la Mestrança ha de seguir sent l’anunci que a Blanes tenim un gran Jardí Botànic, per molts de nosaltres el millor del món, i el millor cartell publicitari per aquest Jardí és conservar els jardins del Passeig de Mar”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s