Blanes demana modificar una subvenció per actuar en quatre obres urgents


DiariGirona/ Blanes ha aprovat destinar 42.398,54 euros per fer millores en diversos equipaments municipals perquè requereixen “una actuació urgent de reparació o millora”. Així ho va acordar el passat 31 d’octubre la Junta de Govern Local, que ha hagut de demanar a la Diputació de Girona un canvi en una subvenció que serveix per invertir també, a banda d’aquestes actuacions, en la campanya d’asfaltatge.

La Diputació va acordar el passat 7 de maig concedir a l’Ajuntament de Blanes les subvencions per “despeses d’inversió, despeses corrents i despeses culturals”. En concret, l’ajut a inversions era de 135.101,05 euros. D’aquests, 106.051 corresponien a la “renovació de paviments en mal estat” i 29.050 euros a l'”adequació d’espai per al departament de recursos tecnològics de l’Ajuntament”.

Però el consistori va veure com sorgien “necessitats en diversos equipaments” que “requereixen una actuació urgent de reparació o millora”, de manera que es va apostar per canviar l’apartat de “millores en equipaments tecnològics” per “millores en equipaments municipals”, partida a la qual ara es destinaran 42.398 euros mentre que al paviment es redueix fins als 92.702,50 euros.

Un cop la Diputació accepti els canvis en els conceptes de la subvenció, l’Ajuntament actuarà en aquestes “necessitats urgents”. Dels 42.398 euros totals, 11.441,38 euros aniran a la formació de tancament al camp de futbol dels Pins, 10,258,60 euros per a la impermeabilització de canal a la coberta de la Biblioteca Comarcal, 17.664,61 euros a la formació de tanca i millores a la recollida de pluvials del pati de l’escola Quatre Vents i finalment 3.033,95 euros per substituïr l’intercanviador a la instal·lació de climatització de la piscina terapèutica a l’escola d’educació especial Ventijol.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s