mediTRIrrani ,un projecte documental mitjançant un repte esportiu


meditrirranihttp://youtu.be/U0z0BMBTO8w

MediTRIrrani solidari és un projecte documental en el que els protagonistes són els valors. Mitjançant un repte esportiu individual com és unir Blanes amb Portbou nedant, pedalant i corrent.

Amb aquests objetius es vol transmetre uns determinats valors a un grup de joves de la nostra societat. És per aquest motiu que s’ha implicat a un col·lectiu de joves de l’entitat AD’Iniciatives Socials en la preparació i col·laboració en el repte que inicialment s’havia marcat un esportista, l’Albert Torrent ,membre del Club Triatló Blanes, de realitzar una triatló al llarg de la Costa Brava en un sol dia.

  Així doncs, l’esportista, l’Albert, va unir el passat dia 5 d’octubre els 800m nedant, 168km fins a Port de la Selva pedalant i els 20km per acabar d’arribar a Portbou, corrent, tot en un sol dia, el 5 d’octubre d’enguany, tot parant l’estona necessària per realitzar els canvis de disciplina i avituallament.

El projecte busca relacionar un grup de joves amb el món de l’esport com a forma de creixement personal i documentar-ho, ja que entenem l’esport com una forma de desbloqueig emocional, una forma d’autosuperació on qualsevol persona que realitza una activitat d’una manera sana i equilibrada és obligat a tenir certs hàbits d’esforç i disciplina que l’ajuden a millorar l’autoestima. La constància, l’organització, el compromís, entre molts d’altres, són hàbits que es van assolint a mesura que un es vincula amb un determinat esport o amb varis.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s