Blanes i Lloret de Mar s’uneixen per oferir una programació teatral conjunta


Teatre Costa BravaTota la programació es pot consultar al web www.teatredelacostabravasud.cat 

Els Teatres Municipals de Blanes i Lloret de Mar han unit esforços per primera vegada per oferir una trentena d’espectacles aquesta temporada. Entre el mes d’octubre i desembre el Teatre de la Costa Brava Sud portarà als dos municipis una programació àmplia i variada.

L’aposta dels dos teatres ha estat unir-se aquesta temporada per tal de fer front a la conjuntura econòmica i visualitzar el potencial que té l’escena teatral al sud de la Costa Brava.

Teatre a l’abast de tothom

La cultura no és un luxe i així ho vol deixar clar la programació que presenta el Teatre de la Costa Brava Sud, que aposta per fer arribar al públic propostes teatrals de gran qualitat, a preus assequibles. És per això que el preu de les entrades en els dos teatres s’han abaratit respecte l’any passat un 10%.

 Entrades a 3€ pels aturats

Entre els propòsits de la programació de les dues sales hi ha el d’afavorir els col·lectius més desafavorits, per això, les persones en situació d’atur dels dos municipis, tindran accés a tota la programació pel preu de 3 euros.

 A la recerca de nous públics

El Teatre de la Costa Brava Sud es proposa també connectar amb un ventall de públic ampli i divers i buscar nous públics. Amb aquesta finalitat s’ha establert que tots els alumnes de cursos de teatre o dansa puguin accedir a tots els espectacles a un preu únic per obra de 5 euros.

 Acord amb les Biblioteques

Per contribuir a acostar encara més el teatre als ciutadans, s’ha arribat a un acord amb les biblioteques de Blanes i Lloret de Mar perquè tots els usuaris amb carnet de biblioteca tinguin un descompte del 10% en el preu de les entrades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s