4.500 visitants a la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes


1a Fira Vehicle Ocasió 2013Durant els dos dies i mig que ha estat en funcionament la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió –la tarda del divendres 20 i el cap de setmana del 21 i 22 de setembre durant tot el dia- s’han fet un total de 52 vendes, una xifra que des de l’organització es considera molt positiva tenint en compte les característiques d’aquest esdeveniment.

A aquesta xifra total, encara caldrà sumar les futures vendes que es podran fer properament en base a les atencions a clients potencials que s’han estat fent al llarg de tot el cap de setmana. Es tractava de persones que s’han interessat per diversos models de vehicles, així com pel seu finançament. En aquest sentit, la xifra aproximada de visitants que hi ha hagut se situa al voltant de les 4.500 persones.

Rafel Roca, portaveu dels expositors -10 empreses concessionàries amb seu a Blanes i poblacions de la rodalia-, ha explicat: “Nosaltres fem un balanç positiu perquè ha vingut molta més gent de la que ens imaginàvem, i això ha facilitat que hàgim pogut fer un bon nombre de vendes”. Respecte la possibilitat de donar continuïtat a l’experiència que s’ha fet a Blanes en base a l’èxit obtingut, Roca ha avançat: “Jo crec que seria positiu mirar de consolidar-la de cara a l’any vinent, perquè una fira d’aquestes característiques no se’n fa actualment en aquesta zona, i hi ha un potencial molt important a tenir en compte”.

Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió ha inclòs una ampla i atractiva oferta, amb més de 160 vehicles -16 per expositor- de diversos models d’un total de 14 marques. Tots els vehicles en exposició disposaven de totes les garanties -amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió-, i matriculats amb una antiguitat màxima de set anys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s