Curs Intensiu d’Iniciació al Voluntariat


Blanes.cat/L’entitat blanenca “El Bon Samarità” ha organitzat un curs intensiu sobre iniciació al voluntariat que es farà en dues jornades d’aquest mes de setembre, tots dues coincidint en dissabte. Més concretament, el curs està previst que es faci els dies 21 i 28 de setembre, i els seus assistents rebran un certificat expedit per la Generalitat de Catalunya.

 

El president d’El Bon Samarità, Jaume Torrado, ha explicat: “Els estralls de la crisi estan deixant una part molt important de la nostra societat en risc d’exclusió social, per això la feina que desenvolupa el voluntariat s’ha convertit en un dels pilars més significatius en aquesta lluita titànica per minimitzar el patiment de les persones”. En aquest sentit, Torrado ha remarcat que, al mateix temps que creix la demanda de la tasca del voluntariat, també ho fa la necessitat que aquests homes i dones puguin desenvolupar la seva feina d’una manera més eficient, d’aquí va sorgir la idea d’organitzar cursos formatius.

 

L’objectiu de l’entitat és organitzar periòdicament cursos específics per a la formació del voluntariat. Pel que fa a aquest primer curs d’iniciació que es farà els dies 21 i 28 de setembre, el primer dia l’horari serà de 16 a 20 h i el segon de 10 a 14 h i de 15’30 a 19’30 h. Està pensat perquè hi puguin participar un mínim de 30 alumnes, i es tractaran temes com ara l’organització, el treball en equip, les funcions i els nivells d’intervenció; les motivacions del voluntariat o bé el marc legal del voluntariat, amb els seus drets i deures.

 

El cost és de 12 € per alumne, i el lloc on es farà és a l’Auditori del Centre Cristià FEAM de Blanes, situat a l’avinguda de l’Estació 70-72, Nau 17. Per a més informació: Tel. 972 352 676, http://www.bonsamarita.org i info@bonsamarita.org

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s