Fumigació dels arbres de l’avinguda Catalunya de la Plantera


Es farà la nit del dilluns dia 9 al dimarts 10 de setembre, des de la 1 i fins a les 5 de la matinada. El tram on es farà el tractament va des del número 2 fins al número 58, comprès aproximadament entre els carrers de La Plantera i Rovira i Virgili.

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Medi Ambient, aplicarà un tractament fitosanitari als arbres viaris de l’avinguda Catalunya, al barri de La Plantera.

L’objectiu és poder eliminar una plaga molt localitzada d’insectes del pugó, un insecte molt petit que xucla la saba de les plantes i que afecten els arbres que hi ha plantats als dos costats del passeig central que hi ha a l’avinguda Catalunya.

Prohibició Estacionament de Vehicles la nit de dilluns

Per donar a conèixer aquesta actuació, l’Ajuntament ha emès un ban adreçat tant als veïns com als titulars d’activitats dels carrers on s’efectuarà. En aquest ban també s’informa que estarà prohibit estacionar vehicles en el tram on es farà el tractament.

La prohibició d’estacionament serà efectiva a partir de les 10 de la nit del dilluns 9 de setembre i fins que els treballs hagin finalitzat. L’objectiu no tan sols és facilitar l’aplicació del tractament fitosanitari, sinó també prevenir qualsevol tipus d’afectació als vehicles.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s