Els comerciants de Blanes, en contra de les zones blaves


PuntDiari/Des del 15 de juny passat, la ciutat de Blanes disposa de prop de 2.500 places d’aparcament de zona blava. A més d’aquestes, cal afegir-ne més de 800 de grogues –exclusiva per a residents–, fet que impossibilita estacionar el cotxe en bona part de la ciutat.

Diversos sectors –veïns, alguns partits polítics…– han mostrat el rebuig frontal al nou sistema d’aparcament de pagament que serà vigent durant deu anys. A les queixes també s’hi han afegit els comerciants. Els botiguers consideren que al centre hi ha d’haver zones blaves per garantir la rotació dels cotxes, però que l’aplicació d’aquest sistema a pràcticament tota la ciutat acaba sent perjudicial.

“Benvinguda la zona blava al centre, perquè hi ha poc aparcament, però a la perifèria potser s’ha collat una mica massa: n’hi ha a llocs on no toca”, diu Lluís Pascual, president de l’Associació de Botiguers Blanes Centre. Pascual demana a l’Ajuntament que s’informi de les zones on es pot aparcar de franc als accessos.

“No estem d’acord amb l’ús abusiu de zones blaves: s’han passat tres pobles”, resumeix Xavier Reñaga, president de Tot Blanes. Pel màxim responsable de l’entitat que agrupa els botiguers de la resta de la ciutat, el nou sistema de zones blaves “ha hipoteca tot el poble” i considera que “l’únic objectiu és recaptatori”.

Els presidents de les dues entitats de comerciants denuncien la manca de diàleg del consistori, a qui acusen de decidir “unilateralment aquestes accions”, segons Pascual. “S’hauria hagut de consultar abans”, hi afegeix Reñaga.

Anuncis

Un pensament sobre “Els comerciants de Blanes, en contra de les zones blaves

  1. Robert (els Pins) diu:

    Ja era hora que els comerciants de Blanes es queixessin de la greu injustícia de les maleïdes zones blaves (i grogues també).
    Naturalment que s`han passat: 2.500 places de zona blava i 800 de zona groga. Però estan sonats o què? Quin desastre de govern municipal, mai s`ha vist un error tant gran com aquest a Blanes. Ens estan demostrant a tothom que l`únic que volen es embotxacar-se diners a manta sense pensar en ningú més que ells mateixos. Egoisme pur i dur.
    BOICOT A LES ZONES BLAVES!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s