Blanes Guitar Festival 2013.


Blanes.cat/El Festival inclourà enguany 7 concerts dividits en 2 cicles: Música Espanyola al Jardí Botànic Marimurtra i Guitarra i Cançó a l’Auditori del Centre Catòlic.

Blanes Guitar Festival se celebrarà del 30 de juliol al 20 d’agost en aquest municipi de la Costa Brava, i que tindrà dos escenaris diferents.

D’una banda s’ha organitzat el Cicle Música Espanyola al Jardí Botànic, que ofereix nits de concert i gastronomia en aquest entorn privilegiat, el Marimurtra. De l’altra, es farà el cicle Guitarra i Cançó a l’Auditori, ubicat al Centre Catòlic.

 

Cicle Música Espanyola al Jardí Botànic

 

Inclourà tres concerts dels següents artistes: Pedro Javier Gónzález Trio (flamenco); el duet Evoéh format per Ariana Barrabés, veu, i Jesús Olivares, guitarra (cante i copla); així com el guitarrista català Bernat Padrosa, que interpretarà el Concierto de Aranjuez acompanyat de la pianista i clavecinista Olga Karitonina (clàssica).

 

Aquest cicle tindrà lloc al llarg de tres vetllades del mes d’agost –els dijous dies 1, 8 i 15- a les 21 h i, com el seu nom ja indica, tindrà com escenari el màgic escenari nocturn del Jardí Botànic Marimurtra.

 

Cicle Guitarra i Cançó a l’Auditori

 

Artistes catalans consolidats com Quico Pi de la Serra i joves valors emergents com Núria Graham visitaran enguany l’auditori del Centre Catòlic de Blanes en un cicle que també inclou una fresca proposta de música mediterrània basada en la poesia d’Espriu i altres poetes amb Túrnez & Sesé, i una evocadora nit de boleros i jazz llatí amb Clara Wasserman quartet.

 

El cicle de concerts es farà al llarg de 4 dies, sempre en dimarts, a les 22 h.: el 30 de juliol i els dies 6, 13 i 20 d’agost.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s