Es lliuren les bicicletes als premiats del curs de mobilitat segura


La Policia Local de Blanes ha lliurat a cinc alumnes de primària del municipi sengles bicicletes Mountain Bike com a cloenda del Curs de Mobilitat Segura que ha estat impartint coincidint amb el curs acadèmic que tot just es tanca aquesta penúltima setmana de juny. Les bicicletes, així com els cascs de seguretat per conduir-les, han estat cedides gratuïtament per l’empresa SABA, que ha volgut col·laborar així amb la tasca que des de fa 21 anys està duent a terme aquest cos de seguretat municipal.

 

A l’hora de decidir quin dels 500 alumnes que ha tingut enguany el curs era premiat amb aquests obsequis, els instructors del Curs de Mobilitat Segura –Josep Algar i Juan B. Pérez- van efectuar un sorteig que va tenir dues fases. En primer lloc es van escollir mitjançant paperetes quins dels nou centres escolars públics i privats on han estat impartint les classes s’enduria el premi. Un cop destriats els col·legis, van fer el sorteig amb les paperetes de tots els alumnes dels cinc centres escolars escollits.

 

Els cinc alumnes de cinquè de primària que finalment han rebut la bicicleta i el casc estudien als següents centres escolars: Escola Carles Faust, Escola Napoleó Soliva, Escola Sa Forcanera, Escola Quatre Vents i Escola Pinya de Rosa.

 

El Curs de Mobilitat Segura ha comptat primer amb 8 hores de teòrica a les respectives aules dels centres escolars i després s’han fet les pràctiques amb sortides en bicicleta i una sessió amb conducció de karts al circuit tancat que està situat als afores de Blanes, al costat de l’estació de tren.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s