Campus d’Estiu per a Joves de 12 a 15 anys: Morralla 3.0


L’Ajuntament de Blanes ha organitzat per primera vegada una activitat estiuenca adreçada als joves de 12 a 15 anys.

Des de l’Àrea de Joventut es va detectar la necessitat d’oferir un espai de lleure d’estiu per aquests nois i noies que encara no poden incorporar-se al mercat laboral i que, alhora, han sobrepassat l’edat per participar en espais de lleure que s’ofereixen a Blanes, activitats que aquests joves troben massa infantils per als seus interessos.

D’aquesta manera va sorgir la idea d’organitzar el Campus d’Estiu Morralla 3.0, adreçat específicament per a joves de 12 a 15 anys, per cobrir la necessitat d’oferir un servei de qualitat a les famílies i als joves del municipi. Alhora, també se segueix treballant per potenciar el projecte de Morralla i l’ús de les seves instal·lacions durant l’estiu.

 

El Campus d’Estiu Morralla 3.0 oferirà tallers artístics i creatius de diverses disciplines, com ara dansa, teatre, audiovisuals, dj, teles, acrobàcia i circ. Igualment, l’activitat inclourà diverses excursions i visites d’interès per a les inquietuds dels joves a qui va destinat. Així, per exemple, s’han programat visites guiades a l’espai natural de Montnegre i a la Casa del Mar de Lloret de Mar, així com una sortida per practicar esports d’aventura.

 

La inscripció per participar-hi es tancarà aquesta setmana –el divendres 21 de juny-, ja que l’activitat començarà després del pont de la Revetlla de Sant Joan, el dimarts 25 de juny, i s’allargarà fins al 19 de juliol. El preu d’inscripció és de 100 €, que inclou tant els materials que s’utilitzaran als tallers com les sortides i visites que s’organitzin. El campus es farà de dilluns a divendres des de les 9 del matí i fins la 1 del migdia.

 

Closing Party de la Programació de Morralla, Espai Creatiu

 

La posada en marxa d’aquesta nova activitat coincideix amb l’acabament de la programació regular que s’ha estat oferint al llarg dels darrers mesos al Casal Jove Morralla. Durant els darrers mesos –de l’octubre de 2012 al juny de 2013- han participat a les diferents activitats més d’un centenar de joves.

 

Per celebrar aquest acabament, el divendres 14 de juny es va celebrar una Closing Party que va comptar com a mestre de cerimònies d’excepció amb en Tin Peláez, del Circ Petit. La festa de cloenda va començar amb una posada en escena dels tallers de Teatre, Hip-Hop, Breackdance, Cuina Asiàtica, Manualitats i Teles Acrobàtiques. Els seus components van oferir al públic assistent una mostra del què s’ha estat treballant en aquestes activitats artístiques i creatives.

 

A partir de les 10 de la nit, la Closing Party va continuar amb un sopar a preus populars a càrrec dels joves del taller de cuina asiàtica i dels membres de l’ACAB, l’associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes. Després, es va fer una festa temàtica tropical/caribenya per donar la benvinguda a l’estiu amb Dj’s i la millor selecció de cançons d’estiu de totes les èpoques per fer un Battle Hit, és a dir: un enfrontament de temes musicals on el públic, per aclamació, tria el guanyador.

 

Els nombrosos assistents a la Closing Party anaven disfressats amb motius estiuencs i tropicals adients per a la ocasió i, a banda de diverses sorpreses que se’ls va oferir al llarg de la nit, també van poder participar a un Concurs d’Instagram per escollir la millor fotografia a través del hastag #morrallaclosingparty.

 

Si bé aquesta activitat posa punt i final a la programació del Morralla, val a dir que l’espai no tancarà encara les seves portes, ja que dissabte vinent, 22 de juny, es farà un Karaoke Manga amb entrada gratuïta. L’activitat està cogestionada amb l’associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes i es farà a patir de les 9 de la nit.

 

D’altra banda, l’endemà diumenge, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, Morralla també participa en l’organització d’aquest esdeveniment que aplegarà diverses entitats del municipi.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s