Campus Oficial FC Barcelona diari Sport


El Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals i internacionals, està previst que es faci a Blanes de l’1 al 6 de juliol de 2013. Blanes torna a ser la seu d’aquest esdeveniment després que el va acollir per primera vegada l’any passat, quan va arribar a la vuitena edició catalana. Enguany el Campus del Barça també s’allotjarà a Amposta, Barcelona, Reus, Ribes de Freser i Tona.

Al Campus Oficial del FC Barcelona que es farà a Blanes hi participaran 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i l’estranger. En aquest sentit, l’any passat van participar al Campus de Blanes joves futbolistes procedents d’Estats Units, Mèxic, Kuwait, Itàlia, Veneçuela, Holanda, Tuníssia i França, entre d’altres països.

Segons el conveni signat per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el representant del FC Barcelona-Sport, l’Ajuntament es compromet a cedir l’ús del camp de gespa artificial de Can Borell per a l’organització del Campus, que també va allotjar aquest esdeveniment l’any passat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s