Homenatge a una àvia centenària


L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Montserrat Roura, van encapçalar l’homenatge a la veïna de Blanes Francisca Puigdefàbregas Cortés que es va fer el matí del dissabte 25 de maig, coincidint amb el dia del seu aniversari centenari.

 

Josep Marigó va lliurar a la homenatjada una placa commemorativa així com diversos llibres i un obsequi floral. Per la seva banda, Montserrat Roura li va fer entrega de la Medalla Centenària del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, una distinció feta d’argent commemorativa del centenari que du gravada el nom i l’any de naixement. L’àvia homenatjada també va rebre sengles obsequis lliurats per l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar i l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes.

 

Francisca Puigdefàbregas Cortés va néixer el 25 de maig de 1913 a Tordera, en el sí d’una família pagesa -de la qual era la filla més gran de cinc germans- i va estudiar al Col·legi Cor de Maria de Blanes. De ben jove, als 14 anys, va començar a treballar a la fàbrica SAFA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s