L’Ajuntament i l’Associació d’Hostaleria de Blanes signen un conveni per potenciar la Ciutat Esportiva


L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president de l’Associació d’Hostaleria de Blanes, Enric Portas, van signar divendres un conveni de col·laboració per a la comercialització de la Ciutat Esportiva de Blanes (CEB).

Amb la signatura d’aquest acord, l’Ajuntament vol potenciar l’ús d’aquest equipament de primer ordre, així com de les excel·lents instal·lacions esportives amb què compta la població, al mateix temps que promou la marca de Turisme Esportiu que té atorgada el municipi.

 

Per la seva banda, l’objectiu de l’entitat empresarial és poder incentivar i promoure la creació de paquets turístics que promocionin el turisme esportiu, adreçats tant als visitants nacionals i estatals com internacionals. Els socis representants de les empreses d’allotjament de l’Associació d’Hostaleria de Blanes (hotels, hostals, pensions, apartaments i càmpings) podran oferir als seus grups de clients la utilització tant de la CEB com dels dos camps de futbol a preus més atractius durant la seva estada als establiments del municipi.

 

El principal avantatge d’aquest conveni per a l’associació empresarial és que l’Ajuntament de Blanes aplicarà un descompte del 35% en els preus dels lloguers de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Blanes i dels dos camps de futbol, segons es recullen a l’ordenança fiscal vigent actualment.

 

L’acord signat avui també preveu que els establiments d’allotjament turístic de Blanes que no estiguin associats a l’entitat empresarial podran adherir-se de manera individual, amb els mateixos drets i obligacions que els membres de l’Associació d’Hostaleria de Blanes. El conveni tindrà una vigència d’un any a partir de la signatura del conveni que s’ha fet aquest mes de maig, i es podrà prorrogar sempre i quan ambdues parts estiguin d’acord.

 

El personal de la CEB serà qui s’encarregarà de centralitzar la gestió de les reserves de les instal·lacions esportives. D’aquesta manera, per poder fer els packs de comercialització que incloguin la utilització de la CEB o dels camps de futbol, els establiments de l’Associació d’Hostaleria contactaran directament amb la Ciutat Esportiva Blanes per comprovar la disponibilitat de l’espai a reservar indicant tots els detalls: el nombre de persones beneficiàries, les dates i els horaris que es volen reservar. Els establiments interessats podran demanar un pressupost del què costa el lloguer de la instal·lació, que se’ls facilitarà en un termini màxim de 24 hores.

 

Una altra qüestió que també inclou el conveni és que tant l’Ajuntament de Blanes com l’Associació d’Hostaleria de Blanes i els seus membres en particular podran proposar-se mútuament participar de manera conjunta en la presentació de candidatures a grans esdeveniments esportius per aconseguir l’objectiu comú de promocionar el municipi com a destinació de turisme esportiu.

 

Fins el moment, des que la CEB es va posar en marxa el febrer de 2011, aquestes instal·lacions ja han acollit nombrosos esdeveniments esportius de primer ordre, com la fase final de la Copa del Rei d’Hoquei, el Campionat Europeu de Patinatge Artístic, els Campionats de Catalunya ACELL-Special Olympics o bé el Campionat d’Espanya de Twirling, entre d’altres.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s