CiU amenaça de deixar de donar suport al PSC


PuntDiari/El pacte que mantenen a Blanes el PSC –al govern en minoria– i CiU, que li dóna suport des de l’oposició, perilla. El motiu és un article de l’alcalde, Josep Marigó, al butlletí del PSC que s’acaba d’enviar a les llars blanenques i que no ha agradat gens a CiU, que ha amenaçat de retirar el suport al PSC.

“Si vostè continua amb l’actitud que es desprèn d’aquest editorial haurà de remuntar Blanes tot sol i amb el seu grup disminuït i no compti amb nosaltres”, va dir Trias en el ple de dijous.exalcalde va assegurar que de la lectura de l’article “es desprèn una certa prepotència i/o falta d’humilitat que no els pot donar el recompte de regidors que formen: ara fins i tot han disminuït en un el seu grup [amb referència a la renúncia de Lourdes Fàbrega]”. Marigó va respondre a Trias i, lluny de retractar-se, va dir: “CiU és lliure de no apuntar-se a tirar el nostre poble endavant.”

L’origen de la polèmica és un text en què Marigó acusa CiU de la mala situació econòmica de l’Ajuntament per no haver pres mesures en el mandat anterior, quan governava la federació amb Trias com a alcalde: “És evident que si l’anterior equip de govern hagués adoptat alguna de les mesures que l’equip de govern actual ha hagut de prendre avui l’Ajuntament de Blanes tindria una millor situació econòmica.”

L’alcalde admet en l’article que algunes mesures que s’han hagut de prendre –que sempre han tingut el suport de CiU– han estat “a contracor” per “reconduir una situació heretada”. En l’article titulat Junts remuntarem Blanes!, que va ser l’eslògan de campanya del PSC en les darreres eleccions municipals, Marigó fa diversos retrets a CiU, entre els quals –i és el que més mal ha fet a la federació– hi ha la “reclamació per un deute de més de deu milions d’euros presentada per l’anterior empresa de recollida d’escombraries”.

Un pensament sobre “CiU amenaça de deixar de donar suport al PSC

  1. Robert (els Pins) diu:

    Jo ni sabia que CiU donava suport al PSC. Ni tampoc entenc com és que CiU pot donar suport al calamitós govern municipal del PSC, és inexplicable. Si deixen de donar-lis suport, ho consideraré com un gest positiu i totalment comprensible. És el millor que poden fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s