Josep Marigó demana a la regidora Lourdes Fàbrega que plegui


PuntDiari/Josep Marigó, alcalde de Blanes i primer secretari del PSC a la ciutat, va enviar fa uns dies una carta a Lourdes Fàbrega, que al gener va sortir del govern local, demanant-li de forma oficial la dimissió com a regidora i que el partit pugui recuperar l’acta.

“Després d’un temps d’espera, el partit li ha demanat la seva renúncia per tornar al PSC el número de regidors que li han donat els votants i tornar l’equilibri que les eleccions van donar al PSC”, va explicar Marigó. El líder socialista va recordar que han volgut ser “prudents” en tot moment i que li han respectat la petició de temps de reflexió, però que volen “salvaguardar la decisió dels ciutadans”. La carta arriba, segons va explicar Marigó, després d’haver convocat Fàbrega a una reunió en què no es va presentar. Si la petició de renúncia no és acceptada, ho “traspassarem a la federació perquè el partit determini el més adient, perquè ja se’ns escapa de Blanes”, va dir.

Fàbrega encara no ha fet arribar la resposta al PSC i encara està estudiant com la farà, però segons va avançar a El Punt Avui no acceptarà la petició de Marigó. La regidora díscola es negarà a abandonar el plenari municipal. “No penso cedir la meva acta de regidora –va assegurar–. A aquestes alçades, Marigó ja sap que no penso renunciar-hi.” L’exprimera tinenta d’alcalde ho va justificar perquè encara que sigui com a no adscrita a cap grup municipal segueix defensant el mateix: “Jo em vaig presentar amb un programa electoral i penso seguir defensant-lo.” D’altra banda, Fàbrega, que encara milita al PSC, està en procés de reflexió sobre la seva militància i no té decidit si es donarà de baixa.

El PSC va aconseguir en les eleccions de fa dos anys nou regidors. Al gener, però, Fàbrega va anunciar que deixava el govern per discrepàncies amb Marigó. Va mantenir la militància i el partit, de moment, encara no li ha obert cap expedient. Per tant, el ple de Blanes segueix tenint nou regidors del PSC, tot i que el grup municipal socialista està format per només vuit regidors.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s