Activitats 10è aniversari Colla de Diables Sa Forcanera


Activitats 10è aniversari Colla de Diables Sa Forcanera

 Espectacle Resurrecció de la Dragona i Trobada de Bèsties: A finals de maig està previst fer un espectacle d’obertura que seguirà un fil argumental teatralitzat acompanyat de foc, percussió i la projecció d’un audiovisual. Completaran l’acte l’encesa de les bèsties de foc dels diables de Blanes, que convidaran diverses colles amigues perquè també participin amb les seves bèsties i percussions.

Revetlla de Sant Joan: Coincidint amb la nit més màgica de l’any, els diables participaran a la revetlla com en anteriors ocasions i col·laborant amb diverses entitats tot i que, en motiu del 10è aniversari, aquesta vegada serà encara més especial, i s’inclourà un espectacle de foc i l’encesa de pirotècnia.

 

Correfoc i Trobada de Grups de Percussió: Des de la seva creació, una de les fites que va menar la colla de Blanes va ser que la festa major del municipi que se celebra a finals de juliol tingués el seu propi correfoc. Per aquest motiu, l’espectacle pirotècnic d’aquest 2013 hi ha la intenció que sigui encara més lluït que mai i que inclogui la participació de grups de percussió de colles de la demarcació gironina.

Festa/te Diable: Per viure l’aniversari encara amb més intensitat, la Colla de Diables Sa Forcanera s’ha proposat potenciar la seva presència a la festa major petita de Blanes, és a dir: la Festa dels Copatrons. La celebració que es vol organitzar de cara al proper mes d’agost inclourà diverses activitats com ara una tabalada, un sopar popular i un concert, entre d’altres.

Cercavila i Jornada Infantil “Pringa’t amb els Diables”: Enllaçant amb l’objectiu de donar-se a conèixer encara més entre la població blanenca, de cara al mes de setembre es vol organitzar una cercavila i una jornada infantil que inclourà un parc infantil amb inflables, un canó d’escuma, un taller de creació de samarretes, un taller de maquillatge facial i una xocolatada.

Exposició de Fotografies del Concurs: Es farà un recull de les fotografies que s’hagin presentat al concurs organitzat en motiu del 10è aniversari i s’exposaran a la sala del carrer Ample. Es farà una votació popular conjuntament amb la d’un jurat especialitzat per escollir els guanyadors i guanyadores.

Cloenda 10è aniversari: Els actes celebratius d’aniversari es tancaran al desembre, amb un acte final que inclourà, entre d’altres, el lliurament de premis del concurs de fotografia, un sopar i un espectacle pirotècnic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s